Draagarmwagen.nl

WIE IS Draagarmwagen.nl

Alle aanvragen die binnen komen bij Draagarmwagen.nl worden behandeld door Trivec Paint & Eco B.V.

Trivec Paint & Eco B.V. is een bedrijf gevestigd in Sumar (Friesland) en biedt diverse oplossingen voor o.a. meubelmakers, schilders, spuiterijen en praktijkscholen. Draagarmwagens zijn een groot onderdeel van ons assortiment en om deze reden is hiervoor een aparte website ingericht. Op deze website kunt u gemakkelijk een prijsopgave aanvragen of direct contact opnemen met onze adviseurs.

Over Trivec
Over Trivec

Meer over Trivec

OPLOSSINGEN RONDOM FINISHING

Gevelplanken zijn zwart gebeitst, een parketvloer met (uv) olie of beits gecoat, een tafelblad geborsteld voor een robuuste look, een werkstukzijde nauwkeurig verzegeld, isolatiemateriaal voorzien van een brandwerende coatinglaag, een glaslat, kozijnstijl of traptrede rondom voorzien van verf. Zomaar een paar voorbeelden uit onze directe omgeving.

STANDAARD MACHINES, MAATWERKOPLOSSINGEN & INNOVATIE

Trivec levert een scala aan standaard machineoplossingen en bijbehorende apparatuur rondom het afwerken van werkstukoppervlakken. Met input van onze klanten, ervaringen uit de praktijk en in nauwe samenwerking met olie- lak- en lijmfabrikanten werken we steeds aan nieuwe ideeën en ontwikkelen en bouwen we maatwerkoplossingen rondom vloeistofapplicatie.
Van handig lakdroogrek, industriële borstelschuurmachine, werkstukvoorverwarming, coatingmachine, transportsysteem, droogtechniek tot aan het behandelen van verfspoelwater. Van standalone oplossing tot verregaand geautomatiseerd.

VOOR WIE?

Met oplossingen voor o.a. hout- kunststof- en metaalindustrie, schildersbedrijven en scholen, machines voor het coaten van o.a. cementgebonden producten, karton, glas, vezelversterkte materialen en fibre-sheet impregnatie, houden we ons bezig met vraagstukken uit verschillende bedrijfstaken, wereldwijd.

Trivec kijkt ernaar uit om samen uw doelen en vragen te verwezenlijken.

Meer weten? Kijk op Trivec.eu

Draagarmwagen.nl